Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς…!!! Στον απόηχο αυτής της φανταστικής sold out βραδιάς της 27ης Οκτωβρίου που η συγκίνηση με το κέφι, το παλιό με το νέο, η μελωδία με την ένταση τόσο αρμονικά συνυπήρξαν, μόνο ένα ερώτημα έμελλε να απαντηθεί:  «Πότε θα ξαναγίνει;» Η απάντηση δόθηκε. Ο Κώστας Τουρνάς επιστρέφει στο Κύτταρο για τρεις μοναδικές παραστάσεις τις Παρασκευές 10–17–24 Φεβρουαρίου!!!

kostas_tournas_2016_10_001

Παρέα με την πιο εκρηκτική περφόρμερ της σκηνής μας, την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑ!!! (ΜΠΛΕ) που θα αφήσει το ανατρεπτικό της στίγμα στην πρεμιέρα με τον δικό της αναπάντεχο τρόπο, αυτόν που αγαπήσαμε και τη μεγάλη έκπληξη, που ακούει στο όνομα ΕΛΠΙΔΑ, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες, μία από της σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού να συναντά στη σκηνή τον αγαπημένο της φίλο, χαρίζοντας μας δύο σπάνιες παραστάσεις.

Για τρεις συλλεκτικές βραδιές, ο Κώστας Τουρνάς, ένας από τους λίγους γνήσιους «σταρ-αντιστάρ» της ελληνικής ποπ-ροκ σκηνής, με συνοδοιπόρους δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες από διαφορετικό χωροχρόνο, γιορτάζει την επιστροφή του στα παλιά του λημέρια καταθέτοντας ζωντανά σε ένα οπτικοακουστικό show εικόνες χρώματα συναισθήματα από τη … «μηχανή του χρόνου» με την οποία όλοι και όλες λίγο ή πολύ συνταξιδέψαμε και συνεχίζουμε το ταξίδι από την εποχή των Poll μέχρι σήμερα με τραγούδια-στιγμές όπως … «Άνθρωπε αγάπα» «Έλα ήλιε μου» «Στη μηχανή του χρόνου» «Τι να μας κάνει η νύχτα» «Δε μετανοιώνω» «Μη της το πείς» και… ο κατάλογος είναι μεγάλος όπως μεγάλες θα είναι και οι Παρασκευές του Φλεβάρη.

INFO: 
ΠΟΡΤΕΣ: 22.00   /  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€  /  Φιάλη 100€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10.00-13.00 καθημερινές και ώρες-μέρες συναυλιών

ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
210 8224134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here