Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας» τραγούδια… από αυτά που «βρίσκουν» την καρδιά μας. Τα πρώτα βήματά του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στη μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα «Απέραντα Χωράφια» και το «Άνθρωπε Αγάπα», μέχρι το «Κλέβει ο Καιρός» και το «Τουρνάς ‘11», ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση.

Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα. Στις εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2:30 ώρες με τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών:

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα – Τραγούδι)
ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσο)
ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα)
και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου)

Opening act: Μάνος Αγγελάκης & Κυλιόμενη Λήθη fullband

H «Κυλιόμενη Λήθη» είναι ένα ροκ συγκρότημα με επιρροές από αρκετά διαφορετικά είδη μουσικής! Οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από την ενέργεια που βγάζουν επάνω στη σκηνή, το πάντα προσεγμένο πρόγραμμα, κυρίως από διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, καθώς και από τις συμμετοχές επίλεκτων μουσικών και τραγουδιστών!

Με τη σημερινή του σύνθεση μετράει αισίως τρία χρόνια ζωής, αν και η γνωριμία και συνεργασία των μελών του χάνεται στα τέλη του προηγούμενου αιώνα! Αν και δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί στον δισκογραφικό χάρτη ως συγκρότημα, τα μέλη του έχουν πλούσια δισκογραφική συμμετοχή ως μουσικοί σε αρκετούς δίσκους καταξιωμένων καλλιτεχνών!

Η «Κυλιόμενη Λήθη» απαρτίζεται από τους:
Μάνος Αγγελάκης – Φωνή και Ακουστική Κιθάρα
Μάριος Αναστασόπουλος – Μπάσο και Φωνή
Λυσίμαχος Ζαρίφης – Ακορντεόν Πλήκτρα και Φωνή
Σταύρος Νικητόπουλος – Βιολί και Φωνή
Βάιος Τσατσαλίδης – Τύμπανα
Γιώργος Κατσαμάκης – Ηλεκτρική Κιθάρα και Φωνή

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου
Ώρα Προσέλευσης 22:30

HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ. 210 9700418

Είσοδος συναυλίας: 10 €
Ποτήρι κρασί: 5 € Ποτήρι μπίρα: 5 € Ποτό απλό: 8 €
Jack Daniel’s Tennessee Whiskey: 9 €
Μπουκάλι κρασί:30 € Φιάλη Whiskey/Vodka: 80 €
Jack Daniel’s Tennessee Whiskey φιάλη: 90 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here