Ο Απρίλης είναι ο σκληρότερος μήνας όπως λέει και ο ποιητής, αλλά ο Μανώλης Φάμελλος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στην πράξη όσο κι αν ο αγώνας φαντάζει (ως συνήθως) απελπιστικά άνισος. Άλλωστε μονάχα στα σημεία μπορούμε να νικήσουμε την ματαιότητα.

famellos_2018_04_001

Απέναντι στην μελαγχολία των καιρών λοιπόν και τις βασανιστικές αλλεργίες της άνοιξης, επιστρέφει με έναν νέο δίσκο την «Εποχή των σκουπιδιών» σε έναν ήχο ηλεκτρικό, γνώριμο αλλά και πρωτάκουστο. Με ένα νέο σχήμα σε πλήρη ανάπτυξη θα ανεβεί στην σκηνή του Σταύρου του Νότου Plus για δύο βραδιές την Πέμπτη 19 και την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Γνωστοί και φίλοι του, επαγγελματίες της μουσικής πρόκειται να συνδράμουν, αυτήν την φορά όμως με την ιδιότητα του ερασιτέχνη. Πολλές εικόνες και στιγμιότυπα θα καταγράφουν, στιγμές με λάμψη ή χωρίς, χαμόγελα που θα φωτίσουν και θα σβήσουν. Αλλά ας μην γελιόμαστε, αν μείνει κάτι τελικά από όλα αυτά, θα βρίσκεται έξω από την εικόνα. Ή κάπου σε μια ρωγμή στο κάδρο, στην σκηνή όπου το αληθινό ταξίδι συνεχίζεται.

Πέμπτη 19 και την Τετάρτη 25 Απριλίου
Ώρα προσέλευσης: 21:30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Είσοδος: 13€ με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here