Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους μαζί με μια παρέα νέων καλλιτεχνών. Με μια παράσταση που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι για λίγες παραστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, αγαπήθηκε πολύ και αγκαλιάστηκε από το κοινό αλλά που, λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αλλού. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ξανά, με ανανεωμένο πρόγραμμα και εξαιρετικούς μουσικούς για δύο μοναδικές βραδιές τον Ιούλιο, στις 8 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και στις 12 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις πολύ ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς: η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.

 

Ο Έλληνας ερμηνευτής που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη, συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ώς την Ασία, παρουσιάζει μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών.

Από τους Nicola Piovani, Luciο Dalla, Jose Maria Cano, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου, τον Νίκο Αντύπα και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου, το πρόγραμμα συγκεντρώνει εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια. Φυσικά, δεν θα λείψουν τα τραγούδια στα οποία έχει γράψει τη μελωδία ο ίδιος ο Μάριος από τον τελευταίο του δίσκο, «Γαλάζια Λίμνη».

Στη συναυλία θα συμμετέχουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τον ήχο των σπουδαίων αυτών τραγουδιών.

Μην χάσετε τις δύο καλοκαιρινές συναυλίες με τον Μάριο Φραγκούλη, τον Ιούλιο, σε δύο διαφορετικά σημεία της Αττικής. Δύο συναυλίες μαγικές που θα μας ενώσουν ξανά με ωραία τραγούδια, δυνατές ερμηνείες, θετική διάθεση και ελπίδα. Όλα όσα κάνουν μια συναυλιακή εμπειρία μοναδική!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

————

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
10 χρόνια κοινωνικής συνεισφοράς και προσφοράς βοήθειας σε ευπαθείς Ομάδες Πληθυσμού.
10 χρόνια ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας σε πρωτοβουλίες και δράσεις για την Κοινωνία, την Υγεία, το Περιβάλλον και την Εκπαίδευση.
10 χρόνια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια ανθρώπινη αλυσίδα εθελοντών!

*Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πολιτεία & το Υπουργείο Υγείας.
Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 – 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού. Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται σε αργοπορημένους θεατές. Κατά την προσέλευση, θα ληφθούν μέτρα για την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών, το ίδιο και κατά την αποχώρησή τους από κάθε θέατρο. Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την παραμονή τους στο θέατρο.

8 Ιουλίου
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

12 Ιουλίου
Θέατρο Πέτρας
Σκηνή «Μίνως Βολανάκης»
Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Εισιτήρια: 18 € + 2 € για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ
ticketservices.gr (εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)
τηλεφωνικά: 210 7234567
Στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και τα καταστήματα Public

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
ticketservices.gr (εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)
τηλεφωνικά: 210 7234567
Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Κώστα Βάρναλη 72, πλησίον Δημαρχείου Πετρούπολης), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00-13:00
Τηλ. επικοινωνίας: 213 2024400-401
Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «Σινέ Πετρούπολις» (25ης Μαρτίου 168), καθημερινά και ώρες 21:00-23:00
Τηλ. επικοινωνίας: 210 5012391

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here