Ο γνωστός κωμικός του stand-up, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ξαναχτυπά με την νέα κωμική παράσταση «ο Μαυρόγατος», σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Kontopidis passport

Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, εμφανίζεται στις 6 Φεβρουαρίου και στο PassPort. Γνωστός και ως «Άρχοντας», «Τιτανομέγιστος» και «Τρελλλάθηκα», ο βασιλιάς Κοντόπας μαζί με τον Γιάννη Μπουρσινό παρουσιάζουν στους fans τη δική τους εκδοχή ενός φοβισμένου ανθρωπάκου, που μπλέκει σε συνθήκες και καταστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης! Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Κάποια στιγμή στην ζωή σου αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που βιώνεις είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που σου συμβαίνει. Μία μικρή αράχνη δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ανθρώπους πάνω σε τραπέζια με παντόφλες στα χέρια να ουρλιάζουν πανικόβλητοι. Μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Μαυρόγατος. Ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος με πλούσια φαντασία, αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις μία ανιαρής καθημερινότητας. Θα προλάβει ο Μαυρόγατος να καταστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων, στο βουνό της Mordor, προτού η Shauron το ανακοινώσει στους γονείς της;».

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 8 ευρώ προπώληση (Viva.gr) και 10 ευρώ στην είσοδο του μαγαζιού.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, ενώ η παράσταση ξεκινά στις 21.30.

Μία μοναδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Passport
Καραΐσκου 119
Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 2104296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here