Ο Μιχάλης Δημητριάδης είναι ο τραγουδιστής που αγαπήσαμε και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη μεγάλη επιτυχία “Στων Αγγέλων τα μπουζούκια”.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής που σημάδεψε με την ερμηνεία του το κλασικό ζεϊμπέκικο του Χρήστου Νικολόπουλου και τραγούδησε δεκάδες άλλες μεγάλες επιτυχίες, επιστρέφει για μία εμφάνιση στη μουσική σκηνή Χαμάμ, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Στο Χαμάμ θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά προσεγμένο λαϊκό πρόγραμμα, βασισμένο τόσο σε δικές του προσωπικές επιτυχίες, όσο και σε διαχρονικά τραγούδια, που μας ξαναθυμίζουν ρεφρέν που αγαπήσαμε. Ένα πρόγραμμα κεφάτο, εξωστρεφές, φτιαγμένο με τα καλύτερα μουσικά υλικά που εγγυώνται μια αληθινά λαϊκή βραδιά, με μια δυσεύρετη πλέον αυθεντικότητα.

Φωνή καθαρά λαϊκή με δύναμη και μέταλο που ξεχωρίζει, ο Μιχάλης Δημητριάδης ευτύχησε να βρεθεί στο πλάι σημαντικών καλλιτεχνών που προίκισαν την καριέρα του με σπουδαίες συνεργασίες : Γιώργος Νταλάρας, Σταύρος Κουγιουμτζής, Σταμάτης Σπανουδάκης, Τάκης Σούκας, Γιώργος Κατσαρός, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Χαψιάδης, Λίνα Νικολακοπούλου, Ηλίας Κατσούλης, Δημήτρης Ιατρόπουλος,Γεράσιμος Ανδρεάτος, Θεόδωρος Ποάλας και πολλοί άλλοι.

Μαζί του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χριστίνα Μιχαλάκη και τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί που αποδίδουν με γνήσια λαϊκή πιστότητα τα ξεχωριστά τραγούδια της παράστασης.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:00

Μουσική σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Αν Πετράλωνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103421212

Είσοδος με ποτό στο bar: 15 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here