Ο Μιχάλης Κουμπιός κι ο ερμηνευτής Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης μαζί με τον σολίστ της ποντιακής λύρας Ματθαίο Τσαχουρίδη έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για να παρουσιάσουν το Τσικάρι μ’ την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά που ήδη ξεχωρίζει.

Ο Μιχάλης Κουμπιός είναι ο συνθέτης που διακρίνεται για τις ιδιαίτερα μελωδικές μουσικές του, που διαπερνούν «ταμπέλες» και «είδη», με διαχρονικές επιτυχίες στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή μουσική παραγωγή: δίσκοι του έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό ενώ κομμάτια του έχουν συμπεριληφθεί σε διάσημες διεθνείς συλλογές.

koumpios_tsaxouridis_2017_10_001

Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης είναι το μουσικό δίδυμο από τη Βέροια, που με υποδειγματικές ερμηνείες σε πολλά είδη μουσικής, κατάφερε να γίνει γνωστό από τη Βρετανία και την Αμερική μέχρι την Τεχεράνη.

tsaxouridis_matthaios_kwstas_2017_10_001

Η παρουσίαση του άλμπουμ Τσικάρι μ’ θα πλαισιωθεί από εκλεκτούς προσκεκλημένους, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού από τη δημιουργική πορεία του, που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.

Προσκεκλημένοι κατά αλφαβητική σειρά οι:
Φιλιώ Αζαριάδη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Βασίλης Λέκκας, Χάρης Μακρής, Πίτσα Παπαδοπούλου

Παίζουν οι μουσικοί:
Μανόλης Ανδρουλιδάκης (επιμέλεια και διεύθυνση ενόργανου συνόλου, κιθάρες, μαντολίνο), Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα), Ματθαίος Τσαχουρίδης ( ποντιακή λύρα), Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Γιώργος Τσοκάμης (πιάνο), Σταύρος Καβαλιεράτος (κοντραμπάσο), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά )

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης 21.00

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here