Μια καθάρια και άμεση προσέγγιση των πιο αγαπημένων τραγουδιών του επιχειρεί ο ίδιος ο δημιουργός τους, Μίμης Πλέσσας στη συναυλία «Μια Θάλασσα Τραγούδια», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, με τη συμβολή δυο χαρισματικών ερμηνευτών, της Klaudia Delmer και του Αντώνη Κορωναίου. Σε φιλική συμμετοχή μαζί τους η χορωδία Cantelena – Χορωδία Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.

Συνθέτοντας τα τραγούδια του αποκλειστικά σε πιάνο, παρουσιάζει ένα σχήμα λιτό για να αποδομήσει τις καλύτερες στιγμές του στα «εξ ων συνετέθησαν» και να δώσει τον λόγο στην απλότητα της πρώτης του έμπνευσης.

plessas_2018_08

Στη συναυλία ξανά ζωντανεύουν οι στιγμές όπου γεννήθηκαν λατρεμένα τραγούδια, όπως «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Αμαρτία», «Ποιος το ξέρει», «Όλα δικά σου», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», «Χίλιες βραδιές», «Έκλαψα χτες», «Άναψε καινούριο μου φεγγάρι», «Τι σου ‘κανα και πίνεις» και πολλά άλλα.

Η κορύφωση της συναυλίας θα είναι η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων ανέκδοτων τραγουδιών γραμμένων από τον Μίμη Πλέσσα για την Klaudia Delmer μέσα στο 2017.

 

Ένα ταξίδι μουσικής με καράβι ένα πιάνο και πανιά δυο σπάνιες φωνές, με τη διάθεση να φανερωθεί ξανά αυτή η πρώτη συγκίνηση όταν ένα μεγάλο τραγούδι γεννιέται.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00

Ρωμαϊκό Ωδείο
Πάτρα
Πληροφορίες: τηλ. 6977347098

Τιμές εισιτηρίων:
€ 15,00 Γενική Είσοδος
€ 12,00 Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
€ 12,00: Προπώληση

Προπώληση:
viva.gr (προσφορά τα 100 πρώτα εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ)
Dur
Γωνιά του Βιβλίου
Θέατρο Λιθογραφείον
Discover bookstore

*Προσφορά Προπώλησης viva.gr: Τα 100 πρώτα εισιτήρια στην τιμή των € 10,00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here