Η νέα δισκογραφική δουλειά, “Μεταμόρφωση”, σε μουσική Γιώργου Τσιριγώτη και στίχους Πρόδρομου Κοσμίδη θα παρουσιαστεί Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο θέατρο Αθηναΐς υπό μορφή μουσικοθεατρικής παράστασης με τίτλο “Μεσάνυχτα στα FM”.

Ο νέος δίσκος, παραγωγή του Ηλία Λάκκα, αποτελείται από 13 τραγούδια. Τραγουδούν ο Γιώργος Τσιριγώτης, ο Γιώργος Νταλάρας και η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη. Κύριος άξονας της δουλειάς είναι το υπαρξιακό τραγούδι, ο έρωτας, ο θάνατος και η σχέση του ανθρώπου με την κοινωνία. Οι δυο δημιουργοί έχουν προσεχτικά φτιάξει τα τραγούδια έτσι ώστε να  υπάρχει ενότητα και το ένα να συμπληρώνει το άλλο. Παρόλη την ουσιαστική θεματολογία του, αποπνέει αισιοδοξία, φως, δύναμη, και σε συνδυασμό με τις ποικίλες ενορχηστρώσεις και διαφορετικά μουσικά μοτίβα (πότε δυτικότροπα, πότε ανατολίτικα) κρατά έντονα το ενδιαφέρον του ακροατή.

Στην παράσταση “Μεσάνυχτα στα FM”, η γνωστή και αξιόλογη Μαρίνα Λαχανά στο ρόλο της ραδιοφωνικής παραγωγού. Οκταμελής ορχήστρα από γνωστούς και ταλαντούχους μουσικούς θα παίξουν τα τραγούδια του δίσκου και όχι μόνο.

tsirigotis_giorgos_diskos_2017_11_001

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου
Ώρα 20:30

Θέατρο Αθηναΐς
Καστοριάς 34, Βοτανικός
Τηλ. Κρατήσεων: 210-3480080

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here