3/5/2011
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκλησημε ποτό για το live του Πάνου Γουργιώτη . Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Γουργιώτης LIVE”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με mail, μέχρι το μεσημέρις της Πέμπτης 12/5.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου θα βρεθεί στη σκηνή του ΚοοΚοο για μία μοναδική συναυλία, ο Πάνος Γουργιώτης! Μαζί του η Joanna Drigo.

«Αστικό, κλειστοφοβικό ροκ. Αυτό κάνεις.» του είχε πει κάποιος. Μερικά χρόνια αργότερα κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα! Ο Πάνος Γουργιώτης, ο σύγχρονος ποιητής -τραγουδοποιός της γενιάς του, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη παράσταση παρέα με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και ταυτόχρονα καλών του φίλων. Κουβαλάει στις αποσκευές του τον πρώτο του δίσκο «Μια ανάσα ακόμα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Lyra, ένα «…μπάσταρδο κράμα ηλεκτρικών ήχων», καθώς και πολλές διασκευές τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει, από τα Ξύλινα Σπαθιά στον Jeff Buckley και από τους Arctic Monkeys στο Μάνο Χατζιδάκι.

Στις εμφανίσεις του επικρατεί μια ατμόσφαιρα μυσταγωγική… Κάτι σαν μια μυστική αδελφότητα, της οποίας τα παλιά μέλη μυούν νέα με γρήγορους ρυθμούς… Ίσως ήρθε η ώρα να ζήσετε κι εσείς αυτό που συμβαίνει εκεί…!

Οι μουσικοί που συμμετέχουν:
Αλέξης Μπούντρος           ηλεκτρική κιθάρα
Βασίλης Πανταζόπουλος    πιάνο , κιθάρα
Βασίλης Πλαγιανός           ηλεκτρικό μπάσο
Αλέξανδρος Γαβράς          τύμπανα

Ο Πάνος Γουργιώτης για μία βραδιά στο Κοο Κοο την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Kοο kοο
Ιακχού 17 στο Γκάζι.

ΕΙΣΟΔΟΣ  12,00€ ΜΕ ΠΟΤΟ

τηλ. Κρατήσεων – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here