Ο ερμηνευτής Πάνος Λαμπρίδης, την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο Γυάλινο – UpStage, μας ανοίγει τους ορίζοντες της δικής του αλήθειας και ψυχής με ένα ρεπερτόριο από τα προσωπικά τραγούδια του έως αυτά των μεγάλων ελλήνων συνθετών, που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το Ελληνικό τραγούδι, είτε είναι έντεχνο και είτε λαϊκό.

Ο Πάνος Λαμπρίδης θα μας ταξιδέψει σε διαδρομές που μόνο εκείνος ξέρει, θα γίνει συνταξιδιώτης των ονείρων μας με τις μοναδικές του ερμηνείες, και όλοι μαζί θα γίνουμε ένα τραγούδι. Άλλωστε «μούσα της ζωής είναι η ίδια η διαδρομή», όπως έχει πει ο ίδιος παλιότερα.

lampridis_2016_03_001

Συνταξιδιώτες του: Η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και στο μαντολίνο, o Kώστας Τουλούπας στ ο πιάνο, η Αγγελική Ζούπα στο φλάουτο και ο Μανώλης Πασχαλίδης στο μπουζούκι.

Ο Πάνος Λαμπρίδης έχει σπουδάσει μελόδραμα και μονωδία στην τάξη του πρωταγωνιστή της Λυρικής Αχ. Τσάνταλου και είναι Διπλωματούχος Μονωδίας. Ήταν μέλος του συγκροτήματος “Μελωδιστές” με ρεπερτόριο από όλους τους μεγάλους συνθέτες του Ελληνικού πενταγράμμου. Ακολουθώντας την ροή της ζωής, βρέθηκε σήμερα να έχει πάρει μέρος σε εμφανίσεις και συναυλίες σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, καθώς επίσης και σε χώρες του εξωτερικού όπως Ουγγαρία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές
Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα/ κρασί
12 ευρώ με ποτό
40 ευρώ φιάλη κρασί / 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτό / 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315 600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here