Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα! Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου. Για αυτές τις δύο μοναδικές εμφανίσεις, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια  που εξιτάρουν τη μουσική τους ταυτότητα και μας προτείνουν να τολμήσουμε το κάτι διαφορετικό.

papaioannou_karantoniou_varoucha_2016_02_001

Ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου και o συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου, μας συστήθηκαν μαζί και με τον στιχουργό Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», το οποίο κέρδισε το βραβείο κοινού στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, συγκίνησε με τη δύναμή του και πρωταγωνίστησε στο ραδιόφωνο. Το άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την Feelgood Records, περιλαμβάνει 12 τραγούδια και αποτελεί μια νέα πρόταση για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Σε κάποιες από τις ιστορίες που ξετυλίγονται στο άλμπουμ, συναντάμε φωνές που θέλησαν να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την αφετηρία: Την Δήμητρα Γαλάνη, τον Παντελή Θαλασσινό και την Λαμπρινή Καρακώστα.
Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μαμαγκάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου. Πρόσφατα επέστρεψαν με το νέο τους single «O Άνεμος Φυσά», μια εξαιρετική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Noir Desir, “Le Vent Nous Portera”, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Feelgood Records το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Πες μου“, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ τους.

H Μάγδα Βαρούχα είναι μια νέα, πολλά υποσχόμενη, καλλιτέχνης. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα, γράφει μουσική, στίχο και ονειρεύεται. Την γνωρίσαμε μέσα από αυτά, τα όμορφα «όνειρα» της, όπως λέγεται το ομώνυμο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες και έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Τώρα ετοιμάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, στην οποία  συμμετέχει και ως δημιουργός. Το επόμενο τραγούδι της είναι το “Άρωμα ξένων” και θα κυκλοφορήσει απο το Ogdoo Music Group. Η Μάγδα συνηθίζει να κάνει όλο τον κόσμο μια παρέα, τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή. Με ένα μεγάλο χαμόγελο και την χαρακτηριστική μελαγχολική φωνή της, θα μας παρασύρει στα «δικά της» μουσικά μονοπάτια .

Όπως λέει και η ίδια, η ουσία είναι: «Να γίνουμε μια παρέα, να τραγουδήσουμε όσα η ψυχή ζητάει, να πιούμε αγκαλιασμένοι και ας ανταμώσουμε ξανά, από μουσική ευτυχισμένοι…»

Ενορχηστρώσεις: Χρυσόστομος Καραντωνίου & Αλέξανδρος Κούρος

Παίζουν οι μουσικοί:
Μάριος Παπούλιας – Βιολί
Αλέξης Στενάκης – Πιάνο, πνευστά
Αλέξανδρος Κούρος  – Τύμπανα, κρουστά
Νίκος Τσαχτσίρης – Κοντραμπάσο

Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης: 21.30

Σταυρός του Νότου — Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975

Γενική είσοδος: 12€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here