Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ακουστικό πρόγραμμα, με τραγούδια δικά τους, αλλά και αγαπημένες επιλογές από την ελληνική μουσική σκηνή.

papaioannou_karantoniou_ninios_live_11_2015_005

Ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου και o συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου, μαζί με τον στιχουργό Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, μας συστήθηκαν πριν από 2 χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», το οποίο κέρδισε το βραβείο κοινού στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, συγκίνησε με τη δύναμή του και πρωταγωνίστησε στο ραδιόφωνο. Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την Feelgood Records, περιλαμβάνει 12 τραγούδια και αποτελεί μια νέα πρόταση για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Σε κάποιες από τις ιστορίες που ξετυλίγονται στο άλμπουμ, συναντάμε φωνές που θέλησαν να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την αφετηρία: Την Δήμητρα Γαλάνη, τον Παντελή Θαλασσινό και την Λαμπρινή Καρακώστα. Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μαμαγκάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ο Πάνος Παπαιωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.

Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το δεύτερο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα από την Feelgood Records. Από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ήδη ξεχωρίζει το νέο τους single «O Άνεμος Φυσά», μια εξαιρετική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Noir Desir, “Le Vent Nous Portera”, καθώς και το ζεϊμπέκικο «Πες μου» σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το νέο single “Τα Φώτα στην Πλατεία”.

Info:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

GiocondArt Café
Εθνικής Αντιστάσεως 8, Ζωγράφου
Τηλ. Κρατήσεων: 21 5501 4291

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here