Ο Πάνος Βλάχος, νέος ηθοποιός με έντονη παρουσία σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, αποκαλύπτει ένα ακόμη ταλέντο του, την τραγουδοποιία.

12 τραγούδια, κάτω από το γενικό τίτλο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» αποτελούν την πρώτη του μουσική κατάθεση.

Μουσικές και λόγια αρμονικά ταιριασμένα, που καταγράφουν στοιχεία ενός παιχνιδιού που ονειρεύεται και μοιράζεται με τους συμμετέχοντες ο Πάνος Βλάχος. Σε δύο τραγούδια («Δυο ζωές περνάνε» και «Αγνάντεψα») έντυσε με μουσική τους στίχους του Αχιλλέα Ρακίνα, σ’ ένα άλλο («Σύννεφα») τα λόγια που έγραψε, μελοποιήθηκαν από τον Παναγιώτη Αντέλλη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος με μεγάλη χαρά «μυήθηκαν» στο παιχνίδι και τραγούδησαν χαρακτηριστικά, από ένα τραγούδι.

Η Χριστίνα Μαξούρη με την «Μπαλάντα του Ορφέα» και τα «Σύννεφα» και η Ιωάννα Λέκκα με το «Πριν κοιμηθώ», έφεραν την αύρα και τη φωνή τους σ’ αυτό το μουσικό παιχνίδι.

Οι ενορχηστρώσεις και η εκτελεστική δεινότητα του Γιάννη Παπαζαχαριάκη, έσμιξε με τους ήχους των εξαίρετων μουσικών που έπαιξαν στο album, κάτω από την ηχητική φροντίδα του Κώστα Παρίσση (Studio Praxis).

Η εικαστική φροντίδα της Βανέσας Φερλέ απέφερε και διαφύλαξε το αποτέλεσμα της έκδοσης.

Η αγάπη του Ogdoo Music Group περιέβαλε το εγχείρημα και ανέλαβε την έκδοση του album.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στον Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή), σε μια ειδική βραδιά με τη συμμετοχή όλης της καλλιτεχνικής ομάδας. Πληροφορίες μιλάνε για πολλές ακόμα εκπλήξεις!

vlachos_afisa_2015_10

Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 922 6975

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here