Ο Παντελής Κυραμαργιός και η καλλιτεχνική Κολεκτίβα Πλέγμα θα βρίσκονται το Σάββατο 13 Μαΐου στη μουσική σκηνή Βεντέτα στη Θεσσαλονίκη, για ένα ξεχωριστό live παρέα με τον Παναγιώτη Τσαφαρά και τον Φώτη Τάμπα.

Ο δημιουργός και ερμηνευτής της «Αρετής», του τραγουδιού που τόσο σύντομα αγαπήθηκε από το κοινό και τα ραδιόφωνα, θα παρουσιάσει μαζί με τους Πλέγμα τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ως την Άκρη της Κλωστής», αλλά και από το επερχόμενο album. Ο Παντελής και οι Πλέγμα, δε θα μείνουν μόνο εκεί… Θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με ακούσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παραδοσιακούς ήχους και διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Στη σκηνή θα απολαύσουμε και τον ταλαντούχο Παναγιώτη Τσαφαρά. ‘Ενα νέο καλλιτέχνη που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη διακεκριμένων δημιουργών και ερμηνευτών της ελληνικής μουσική σκηνής, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Τάκη Σούκα και της Ελένης Βιτάλη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Στρατιώτης” σε στίχους Νίκου Μωραίτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου, απο την Paniκ Records.

Μαζί τους o Φώτης Τάμπας, ο οποίος θα μας παρουσιάσει τόσο τραγούδια από τον νέο του δίσκο με τίτλο “Εικόνες στη Σιωπή μου”, όσο και από το πρώτο του album. Στην καινούργια του δισκογραφική δουλειά συμμετέχουν οι Λαυρέντης Μαχαιριτσας και Πάνος Μουζουρακης. Ο Φώτης έχει συνεργαστεί επί σκηνής με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και άλλοι.

Special Guest της βραδιάς η Μαγδα Θεοσίδου η οποία ξεχώρισε στο Τhe Voice για την ερμηνεία, τη φωνή και την σκηνική της παρουσία.

Παντελής Κυραμαργίος: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα, πιάνο

Καλλιτεχνική Κολεκτίβα Πλέγμα
Ευα Λαύκα: τραγούδι
Νικόλας Mαύρος: μπουζούκι-λάφτα
Γιάννης Ταυλάς: κιθάρα-μεταλλόφωνο
Ιούλιος Κουτσογεωργίου: Μπάσο
Νίκος Σταδιάτης: ακορντεον
Μπάμπης Καζαντζόγλου: τύμπανα

Σάββατο 13/05
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Μουσική Σκηνή Βεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 231 0234973

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here