Αν θέλεις να μιλήσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου, όσα έγιναν, αλλά και όσα θα ‘ρθουν, αν θέλεις να μιλήσεις για μεγάλες στιγμές, τραγικές και συνάμα ηρωικές, η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος.

Και για να μιλήσεις για επετείους όπως η 17η Νοεμβρίου χρειάζεσαι τα πολιτικά τραγούδια, τα τραγούδια που εμπνέουν τη νεολαία όλου του κόσμου, που σπρώχνουν τους ανθρώπους να πάρουν αποφάσεις, που οδηγούν μια χούφτα φοιτητές να διαλέξουν τον δρόμο της αυτοθυσίας για να δείξουν στους υπόλοιπους τί πρέπει να αλλάξει.

Τέτοια τραγούδια διαλέγει ο Παντελής Κυραμαργιός και τα παρουσιάζει πλάι στα δικά του στο Μουσικό Κουτί, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

kyramargios_afisa_2018_11

Μουσικές επικές και ήσυχες, στίχοι ηρωικοί και γεμάτοι συναισθήματα. Τα «Κόκκινα Τραγούδια» ξυπνούν την ανάγκη για συντροφικότητα, αλληλεγγύη και πάλη για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Είναι, άλλωστε, συχνά στίχοι ποιητών που μελοποιήθηκαν κι έδωσαν ψυχή σε επαναστάσεις και αντιστάσεις.

Επί σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Γιάννης Ταυλάς στην ηλεκτρική κιθάρα και το καχόν, ο Νικόλας Μαύρος στο μπουζούκι και ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο.

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Γκάζι (100 μέτρα από μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. κρατήσεων: 6980791417, 6978613005

Είσοδος: 5 ευρώ (για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here