Με … «Μια κλεφτή ματιά στη λεπτομέρεια» ξεχώρισε και το δεύτερο τραγούδι από την πρώτη δισκογραφική παρουσία του σχήματος Project Kafka.

Ανήσυχος και απρόβλεπτος, ο “Παράξενος ελκυστής” είναι ένα album που κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο της rock, συνδυάζοντας στοιχεία της ανεξάρτητης σκηνής των 90’s, με λυρικές εξάρσεις και αυτοσχεδιασμούς χάλκινων πνευστών, καθώς και τον πηγαίο αυθορμητισμό του punk, που μέσα από παράδοξες αφηγήσεις οδηγούν στην τελική δραματική κορύφωση.

Μια δουλειά για εκείνους που στροβιλίζονται στα πάθη τους και διαγράφουν τροχιές τρελαμένες, μέσα από παραμορφωμένα ποιήματα και ηχητικές δυσαρμονίες.

Το σχήμα Project Kafka σχηματίστηκε το 2017 από τον Παύλο Φακατσέλη, έχοντας τον χαρακτήρα του προσωπικού project του δημιουργού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μουσική, στίχους και ερμηνεία. Μαζί του ο Αποστόλης Κυριάκος (ηλεκτρικές κιθάρες) και ο Κωνσταντίνος Γαλιμής (drums).

Πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια στην ηχογράφηση του cd “Παράξενος ελκυστής» υπήρξε και αυτή του Βαγγέλη Καραπέτρου (μπάσο), του Δημήτρη Παπαδόπουλου (τρομπέτα) και του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου (σαξόφωνο).

Το album κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος».

“Παράξενος Ελκυστής” – Track list
1. Κλεφτή ματιά στη λεπτομέρεια
2. Ναρκοπέδιο
3. Film noir – Ένας μολυβένιος πειρασμός
4. Όλοι στο χορό
5. Παράξενος ελκυστής
6. Στην άκρη
7. Εξάρτηση
8. Διαδρομή
9. Ζάλισέ με
10. Η μεταμόρφωση του Alonso Quixano

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here