Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, ο Βρετανός θρύλος και σύμβολο της παγκόσμιας dance σκηνής Paul Oakenfold, επιστρέφει ύστερα από απουσία μερικών χρόνων στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του GenerationsWorld Tour”, καλεσμένος της F.S.I. events!

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί τα 30 χρόνια από την πρώτη παρουσία του Oakenfold στην Ibiza το 1987 και τον τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο ταξίδι επηρέασε για πάντα τη παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο σπουδαίος αυτός μουσικός δημιούργησε με αφορμή τη περίσταση το “Generations”, ένα φιλόδοξο multimedia project που περιλαμβάνει συλλογή με τριπλό CD, ντοκιμαντέρ και παγκόσμια περιοδεία. Ουσιαστικά αποτελεί έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην εξελικτική πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής.

Για τον ίδιο, το “Generations” πρόκειται για ένα έργο που είναι αφιερωμένο στην ωρίμανση της σκηνής και της κοινότητας της ηλεκτρονικής μουσικής και μια αφορμή για να γιορτάσουν όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στη συγκεκριμένη σκηνή. Ο Oakenfold θεωρεί πως οι τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουν αποδείξει όχι μόνο τη βιωσιμότητα της χορευτικής μουσικής αλλά την ανθεκτικότητα της μπροστά στις τεράστιες και πολλές προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Paul Oakenfold, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, φέρνει τη νέα του, συγκλονιστική οπτικοακουστική εμπειρία “Generations” στο Bolivar σε μια μοναδική κι ανεπανάληπτη στιγμή στα dance χρονικά της χώρας μας, όπου θα ταξιδέψει το κοινό σε μια διαδρομή 30 χρόνων trance και ηλεκτρονικής μουσικής. Εξάλλου, αν λάβουμε υπόψη πως το “Generations” αγκαλιάζει κάθε ενσάρκωση του ηλεκτρονικού ήχου και πως το περιεχόμενο της συλλογής περιλαμβάνει κομμάτια από καλλιτέχνες των οποίων η μουσική έχει καθορίσει κάθε εποχή από Balearic, house και techno μέχρι EDM και trance γίνεται αντιληπτό το μεγαλείο της βραδιά που θα απολαύσουμε.

Η νύχτα της 18ης Αυγούστου ξεκάθαρα θα είναι μια υπέροχη και ανεπανάληπτη στιγμή για όλους τους φίλους της dance σκηνής από την οποία κανένας δε πρέπει να λείπει.

oakenfold_2017_08

Τα λόγια για τον Paul Oakenfold δύσκολα μπορούν να περιγράψουν και να περιλάβουν το μέγεθος του ταλέντου, της εξέλιξης και της συμβολής στη παγκόσμια μουσική του ευλογημένου αυτού βρετανού. Βραβευμένος τρεις φορές με grammy, ιδιοκτήτης της Perfecto Records, official DJ και remixer των Madonna, U2, Depeche Mode και πολλών άλλων, καθώς και ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες στην δημιουργία της dance σκηνής σε Βρετανία, Ibiza και Η.Π.Α είναι μερικά από τα κατορθώματα του τις τρεις δεκαετίες που βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία. Η υπογραφή του βρίσκεται παντού θα έλεγε κανείς, από την πρώιμη γέννηση του hip-hop και της επανεφεύρεσης της βρετανικής dance κουλτούρας μέχρι την Balearic έκρηξη και τη γέννηση του “Madchester”. Αναμφισβήτητα εδώ και 3 δεκαετίες έχει διαμορφώσει και συνεχίζει να διαμορφώνει ένα ολόκληρο είδος μουσικής παραμένοντας μια από τις ισχυρότερες μουσικές προσωπικότητες παγκοσμίως.

Μαζί του στα decks ο VSag, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Steph, Resident DJ του Bolivar.

Παρασκευή 18 Αυγούστου
Doors Open: 21:00

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6970367684

Μετακίνηση:
Τραμ (στάση «Καλαμάκι»)
Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 (στάση 3η Καλαμακίου)

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € | Ταμείο: 15 €

Προπώληση: viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here