Ο Σταύρος Σιόλας, μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του έρχεται για πρώτη φορά στη ΡΟΤΑ, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

siolas_2013_10_02

Το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του «Της Άρνης το νερό» (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), ενώ τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του ΡΟΤΑ Art Café, ο Σταύρος Σιόλας και η παρέα του, η Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο και η Άννα Λάκη στο ακορντεόν θα ξεκινήσουν ένα μουσικό ταξίδι από το άλμπουμ ΔΙΟΔΙΑ που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό! Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη χώρα του χειροπιαστού και του απτού, «εκεί όπου όλα συμβαίνουν»– την κομβική στιγμή που καλείσαι ν’ αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο, χώρα, παρόν… για να βιώσεις καθ’ οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να τη θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για αυτήν τη βραδιά! Πάμε όλοι μαζί στις αρχές αυτού του χρόνου, να περάσουμε ΔΙΟΔΙΑ και να τραγουδήσουμε ό,τι μας ενώνει!

Eίσοδος 8€

ΡΟΤΑ Art Coffee Community
Σόλωνος 124, Αθήνα
Τηλ.: 210 3801 033

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here