Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στην Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club τις Πέμπτες 5 και 12 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τον πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Άγιος Ψεύτης” και να μας προσφέρει δύο live στα οποία φιλοδοξει να δώσει την ερμηνευτική και συνθετική του σφραγίδα!

Από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία κομμάτια, τo “Μη μου μιλάτε για χορούς”, το ‘Τι είναι Αγάπη’ και πριν από λίγες μέρες το ομότιτλο κομμάτι ‘Άγιος Ψεύτης’. Το τελευταίο είναι ένα τραγούδι, το οποίο γεννήθηκε από την ανάγκη του νέου τραγουδοποιού να εκφράσει από τη δική του οπτική την κρίση και τον διχασμό τόσο της κοινωνίας όσο και του ίδιου του εαυτού του.

Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας, η μοναξιά που προκύπτει από την ξενιτιά, η πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου αλλά και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, του δημιούργησαν την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει τη μουσική του με ήχους από όλον τον κόσμο.

Στις δύο αυτές εμφανίσεις με τη συνοδεία ξεχωριστών μουσικών ο Στέλιος Τσουκιάς θα μοιραστεί μαζί μας για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια του πρώτου του ολοκληρωμένου album τα οποία έχουν έντονες αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση. Δε θα λείψουν όμως και κομμάτια αγαπημένων του ερμηνευτών και μουσικών που τον έχουν καθορίσει, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας, o Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και πολλοί άλλοι τα οποία όμως θα προσεγγίσει με έναν μοναδικά δικό του τρόπο!

​Ακορντεόν – πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης
Τρομπέτα: Δημήτρης Κατσίβελος
Ηλεκτρική Κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης
Μπάσο: Απόστολος Καλτσάς
Τύμπανα: Gino Arigoni
Φωνητικά: Μαρία Στυλιανίδη

Πέμπτη 5 & 12 Δεκεμβρίου
​Ώρα Έναρξης: 21.30

Σταυρός του Νότου – Club
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

Εισιτήρια
12€ με μπύρα ή κρασί / 15€ με τραπέζι και μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here