Στις 17 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2018, ο Θάνος Μικρούτσικος, παρουσιάζει στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία της Ελευσίνας ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δυο και περισσότερες γενιές, έχοντας στο πλευρό του τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαϊδη, Γιώργο Μεράντζα και Μίλτο Πασχαλίδη. Ο «Σταυρός του Νότου» είναι εδώ μαζί με τον «Γουίλι», τον «W. G. Allum» και τους «7 Νάνους». Η «Πιρόγα» θα συναντήσει το «Ημερολόγιο», η «Σωτηρία της ψυχής» τις «Περικοπές», η «Μικρή Πατρίδα» τη «Ρόζα» και τον «Άμλετ της Σελήνης».

Η μουσική παράσταση που έστησε με ιδιαίτερη μαεστρία ο Θάνος Μικρούτσικος, κερδίζει συνεχώς το στοίχημα της προτίμησης του κοινού.

thanos_mikroutsikos_2018_09

Με ερμηνευτές τον Μίλτο Πασχαλίδη που τραβά σαν μαγνήτης τον κόσμο και εξακολουθεί να μας δίνει εξαιρετικά τραγούδια, τον Γιώργο Μεράντζα που η ερμηνεία του στο τραγούδι «Δίκοπη ζωή», δεν θα ξεπεραστεί ποτέ, τον Κώστα Θωμαίδη με τις μεγάλες ερμηνείες του στη «Σονάτα του Σεληνόφωτος», στον «Γέρο της Αλεξάνδρειας» και σε τόσα άλλα και τη Ριτα Αντωνοπούλου στην καλυτερη φάση της ερμηνευτικής της καριέρας, ο Θάνος Μικρούτσικος έρχεται «από τη βροχή ώς τη σελήνη…»

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:30

Παλαιό Ελαιουργείο
Παραλία Ελευσίνας

Περισσότερες πληροφορίες στο aisxylia.gr

Εισιτήρια: 12 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων:
-Διαδικτυακά μέσω viva.gr
-Κ.Ε.Π. Ελευσίνας (Δευτ.-Παρ., 9:00-20:00 και Σαβ. 9:00-13:00)
-Κ.Ε.Δ.Ε.: Παγκάλου & Κίμωνος, Ελευσίνα, (Δευτ.-Παρ. 9:00-14:00)
-Παλαιό Ελαιουργείο (κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, 20:00-21:30)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here