Μία από τις τελευταίες καλοκαιρινές συναυλίες του επί αθηναϊκού εδάφους πρόκειται να πραγματοποιήσει ο χαρισματικός ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, υπό την συνοδεία 5 μελούς ορχήστρας. Την συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλατσίου  «Παρέα με τ΄ αστέρια»  και η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό.

olympios_2016_12

Ο Θάνος Ολύμπιος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία παρουσιάζοντας  τα νέα του τραγούδια που του εμπιστεύθηκε πρόσφατα ο κορυφαίος στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, αλλά και τραγούδια από τον 3ο του περσινό δίσκο με καινούριες συνθέσεις του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. που έγινε πλατινένιος.

Επίσης θα ερμηνεύσει αγαπημένα διαχρονικά έντεχνα & λαïκά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Γ. Σπανού, Γ. Χατζηνάσιου κ.α. αλλά και τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών όπως των: Π. Θαλασσινού, Ορφ. Περίδη, Γ. Ανδρέου, Πυξ Λαξ κ.α.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα Έναρξης: 20:30

Δήμος Γαλατσίου, Θέατρο Άλσους Βεΐκου (Λεωφόρος Βεΐκου 192)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here