Ο Θέμος Σκανδάμης, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου με τίτλο «Το σπίτι μου» στον Σταυρό του Νότου Club, εμφανίζεται για λίγες βραδιές στον γνωστό πλέον «Θεσσαλό» στο Βοτανικό.

Τα τραγούδια και οι ιστορίες του Θέμου σε περιβάλλον που ευνοεί την αμεσότητα και δίνει χώρο για αυτοσχεδιασμούς και παρεκτροπές, με τον Διονύση Μακρή στο κοντραμπάσο και τον Κώστα Λώλο στο βιολί. Οι εκπλήξεις αναπόφευκτες και το κλίμα εορταστικό.

skandamis_2017_11_001

Αυτοσαρκαζόμενος λυρισμός, υπαρξιακά μακροβούτια και στιχουργική αλητεία.

Πέμπτη 7 & 14 Δεκέμβρη
Ώρα 21.30

Παραδοσιακό καφενείο «Ο Θεσαλλός»
Μελενίκου 2 & Προφ. Δανιήλ, Βοτανικός

Ο Θέμος Σκανδάμης είναι τραγουδοποιός και ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη. Ως μέλος της ομάδας «Δρόμος με δέντρα», συμμετείχε στη δημιουργία και τη λειτουργία του χώρου τέχνης «Κρατήρας».  Ταυτόχρονα συμμετείχε ως μουσικός σε παραστάσεις θεάτρου σκιών του Άθου Δαννέλη. Από το 2002 εώς το 2004 έπαιξε με την ομάδα «Τσιριτσάντσουλες» τα σατυρικά δράματα «Σάτυροι – Ιχνευτές» και «Κύκλωψ» σε Αθήνα και επαρχεία .Το 2006 παρουσίασε πρώτη φορά έναν κύκλο τραγουδιών, που έγιναν η βάση και για τον πρώτο δίσκο σε στίχους και μουσική δική του («Μακροβούτι», Καθρέφτης 2008). Από τότε έχει κυκλοφορήσει άλλους δύο δίσκους με δικά του τραγούδια («Η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδάει Θέμο Σκανδάμη», Lyra 2011 και «Θ», εκδόσεις Εκκρεμές 2014). Φτιάχνει τις δικές του μουσικές παραστάσεις και εμφανίζεται σε κάθε ευκαιρία, από μουσικές σκηνές μέχρι καφενεία. Το 2017 εμφανίστηκε στην πετυχημένη μουσική παράσταση «Το Φορτηγό» δίπλα στον Διονύση Σαββόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here