Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της  συνεργασίας της εταιρείας μας με τον κορυφαίο Τούρκο τραγουδοποιό Μehmet Erdem (Μεχμέτ Ερντέμ). Η Spider Music έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα, του έργου του κορυφαίου τραγουδιστή και συνθέτη, ο οποίος μετρά εκατομμύρια πωλήσεις, σημαντικές διακρίσεις και μουσικά βραβεία στην Τουρκία.

erdem_2017_06_001

Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του με τεράστια αποδοχή από το κοινό, εμπορική επιτυχία και εκατομμύρια views στο Υoutube! Στην χώρα μας εκτός από τα τραγούδια του, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τις μουσικές του συνθέσεις, καθώς είναι εκείνος που έχει υπογράψει την μουσική σε μερικά από τα πιο σημαντικά τούρκικα σίριαλ που έχουν παιχτεί με τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης όπως: («Πειρασμός», «Μοιραία Ελξη», «Προδοσία», «Αγάπη στο κόκκινο»). Έχει βραβευτεί επίσης το 2008  και για την σύνθεση της μουσικής στην ταινία «Deli deli Olma», ενώ για την προσωπική του καριέρα έχει λάβει αρκετές φορές διακρίσεις ως «Καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς» και θεωρείται ένας από τους πιο προβεβλημένους Τούρκους τραγουδιστές και συνθέτες.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής κοινής καλλιτεχνικής πορείας, αναμένεται εντός των ημερών και η δισκογραφική συνεργασία-έκπληξη του Mehmet Erdem με έλληνες καλλιτέχνες, για την οποία θα σας ενημερώσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here