Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Μετά το live τους στο Βερολίνο έρχονται στο φιλόξενο χώρο του «PassPort Art» στον Πειραιά, την Παρασκευή 22 Απριλίου, όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε», «Αρόδου»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Ορφέα Περίδη και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών.

zournis_2011_12_01

Νίκος Ζουρνής: Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.
Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.
Ο τρίτος δίσκος με τίτλο «Αρόδου» κυκλοφόρησε το 2015 και περιείχε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Θοδωρή Γκόνη, της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Παναγιώτη Κουρκουμέλη. Συμμετείχαν ερμηνευτικά η Λαμπρινή Καρακώστα, η Αντιγόνη Μπασακάρου, η Νίκη Γλυκή και ο Πάνος Παπαϊωάννου.
Ο Νίκος Ζουρνής με μόνιμο 4μελές σχήμα κάνει συνεχόμενα live σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στη Γερμανία (Βερολίνο). Έχει ανοίξει (support) μεγάλες συναυλίες καταξιωμένων  τραγουδοποιών (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης, Σωκράτης Μάλαμας).

Νατάσα Καμπαστάνα: Μια ερμηνεύτρια και μουσικός της νέας γενιάς με σημαντική παρουσία στην έντεχνη και παραδοσιακή σκηνή. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων ως ερμηνεύτρια ενώ ως μουσικός (στο σαντούρι και στο κανουνάκι) έχει θητεύσει στην ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών αλλά και σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Επί σκηνής, ο νέος ταλαντούχος μουσικος Γιάννης Κονταράτος (βιολί), μέλος του σχήματος Group PάrΩdy Band, συμπράττει και συν-διαμορφώνει νότες και τραγούδια.

Τέλος, υπεύθυνος για την επιμέλεια του ήχου θα είναι ο Γιάννης Ταβουλάρης.

Παρασκευή 22 Απριλίου
Ωρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

PassPort Art
Ανδρούτσου 151, Πειραιάς

Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here