Ο τρομπετίστας Γιώργος Αβραμίδης (Γιάννης Αγγελάκας & 100 °C, ΕΚΜΕΚ, POLKAR, TUFLON) και η νέα του μπάντα “Invented Memories”, λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του άλμπουμ “Invented Memories”, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Afrikana Jazz Bar, αποσπάσματα από τις δύο προηγούμενες προσωπικές δουλειές “Protocol” και “Voyager”, καθώς και μέρος της νέας.

Παράλληλα παρουσιάζουν και το καινούργιο τους single με τίτλο “Sunny Days In A Cynical World” σε μουσική του Γιώργου Αβραμίδη και των Invented Memories, σε στίχους της Ελίνας Τασιούλα με τη φωνή της Αλεξάνδρας Σιετή. Πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι με στοιχεία jazz και soul με έντονα αντιπολεμικά μηνύματα!

Ο τρομπετίστας από την Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς για ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα λατρέψετε κάνοντας τον ακροατή να μετακυλήσει μέσα από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά. Τρομπέτα, πλήκτρα, κιθάρες και τύμπανα σε συνδυασμό με την μαγική φωνή της εκπληκτικής Αλεξάνδρας Σιετή αρμονικά δεμένα είναι οι συνοδοιπόροι σε αυτό ταξίδι. Μια doo bop θα λέγαμε κατάσταση με άρωμα Ελλάδας!

Παρέα με τον Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και την Αλεξάνδρα Σιετή στη φωνή παίζουν οι μουσικοί Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα) και Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο) και οι guests μουσικοί James Wylie (άλτο σαξόφωνο) και Εddie Spaapen (κρουστά).

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Afrikana Jazz Bar
Ιεροφαντών 13 (συνέχεια οδού Κεραμεικού), Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 6666 954

Είσοδος: 5 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here