Στο αρτίστικο στέκι της Ακαδημίας το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Βαγγέλης Γερμανός θα μας ταξιδέψει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και τη φωνή του!

Ο ροκ τροβαδούρος που συνδυάζει αρμονικά την ευαισθησία και τη ρομαντική διάθεση με την αντισυμβατική ματιά πάνω στη ζωή, με αρκετά από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 30 ετών (Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα) στη μουσική του βαλίτσα, τις τρυφερές μπαλάντες που θυμίζουν καλοκαιρινά βράδια σε παραλίες με κιθάρα και άπειρες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, θα ανέβει στο live stage του JazzPoint σε μια “συλλεκτική βραδιά, εφ’ όλης της ύλης.

Μαθηματικός του συναισθήματος λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξη μας μέσα από τα τραγούδια του. Με όπλα του την απλότητα, την αμεσότητα και την περιγραφική δύναμη των στίχων των τραγουδιών του σκιαγραφεί μια ζωή απλή, αλλά αισιόδοξη με πίστη στην αλλαγή και στον άνθρωπο.

Με 13 συλλογές τραγουδιών ως σήμερα αποτελεί σταθερή αξία στο μουσικό στερέωμα με επιλεκτικές εμφανίσεις και ένα πρόγραμμα-αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία με παλιά και αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια ανέκδοτα τραγούδια και σφήνες από rock, blues, jazz ρυθμούς.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019
Doors open: 22:00
The show begins: 22:30

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398

Είσοδος: 6Ε

Ποτό: 7Ε
Κρασί: 6Ε
Μπύρα:6E
Μπουκάλι: από 30Ε

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/jazzpoint/vaggelis-germanos/
Τηλεφωνική κράτηση: 6942022500 (booking)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here