Μετά από 5 χρόνια δημιουργικού πειραματισμού και με τα “Δανεικά και Κλεμμένα” πλέον στις βαλίτσες μας, κατηφορίζουμε για μία και μοναδική παρουσίαση δίσκου, στην Αθήνα.

Με την υποστήριξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφορήσαμε από τον Σεπτέμβριο του 2017 έναν δίσκο που περιέχει όλους τους ήχους που αγαπάμε: το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, τον έντεχνο ήχο και τη ροκ μουσική. Κάτω από τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής ΑΧΟΣ, δώσαμε στο κοινό έναν δίσκο που πηγαίνει αυτήν την πολυφωνία ένα βήμα παραπέρα.

Με κύριο κορμό μια επταμελή μουσική φιλία, από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε στο ενεργητικό μας ζωντανές εμφανίσεις σε δεκάδες μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Ενώ, τραγούδια όπως το “Φέρνω τα Πέρατα Κοντά”, έχουν ήδη αγαπηθεί πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους μέσω του ραδιοφώνου και του διαδικτύου.

Τα “Δανεικά και Κλεμμένα” είναι ένας φρέσκος δίσκος που φιλοδοξεί να παρασύρει τον έντεχνο ήχο σε ακραίες εξάψεις και μοναχικά μονοπάτια.

Μαζί μας, σε αυτήν την μαγική βραδιά, θα έχουμε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της Αθήνας, τους Usurum και τον Γιάννη Διονυσίου που μας χάρισε τη φωνή του στη Φροσούλα και στο Φέρνω τα Πέρατα Κοντά, δύο από τα τραγούδια του δίσκου μας.

petridis_vasilis_gkaile_2018_03_001

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. κρατήσεων: 210 8824383

Τιμή εισόδου: 6€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here