Ο Ζακ Στεφάνου είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του, μετά τον Σπύρο Γραμμένο, τουλάχιστον. Ο Γιάννης Βενιαμίν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της επόμενης γενιάς. Οι δύο μαζί είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς που πέρασε και ακολουθεί. Για αυτό το λόγο τραγουδάνε παρέα. Παράλληλα παίζουν κιθάρα (ο καθένας με την δικιά του), αλλά δεν είναι τόσο καλοί, οπότε δεν μπορεί να γίνει ο παραπάνω συνειρμός.

stefanou_veniamin_dt_2015_03

Ο Ζακ Στεφάνου έχει πολλές μεγάλες επιτυχίες (όχι όπως o Πάνος Κιάμος, αλλά προσπαθεί). Ο Γιάννης Βενιαμίν θα έχει στο μέλλον. Μαζί κυκλοφόρησαν ήδη ένα αυτοσχέδιο βίντεοκλιπ ενός τραγουδιού με τον πρωτότυπο τίτλο “Σ’ αγαπάω”. Είναι ασπρόμαυρο κι έτσι δεν καταλαβαίνεις ότι τα ρούχα του Ζακ δεν ταιριάζουν με τα ρούχα του Γιάννη. Παράλληλα ηχογραφούν νέα κομμάτια που γράφουν παρέα. (και φροντίζουν όσο περισσότερο μπορούν να ταιριάζουν, αν όχι οι ποιότητες των ρούχων, τουλάχιστον τα χρώματα τους)

Ο Ζακ και ο Γιάννης παίζουν live την Παρασκευή 3 Απριλίου στη Ρότα, στο κέντρο της Αθήνας.

Μην το χάσετε. Στο τέλος της παράστασης ο Ζακ Στεφάνου θα μοιράσει αυτόγραφα του Νίκου Οικονομόπουλου, και ο Γιάννης θα μοιράσει το τηλέφωνο του.

Παρασκευή 3 Απριλίου

Ώρα 22.00,
είσοδος: 4€

“Ρότα” Art Bar,
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033

Θέσεις περιορισμένες

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here