ΠΡΟΣΟΧΗ, η συναυλία του ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και του ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Μαρτίου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος των συντελεστών.

Θα σας ενημερώσουμε, αμέσως μόλις έχουμε τη νέα ημερομηνία για την παράσταση.


Την Πέμπτη 24 Μαρτίου
ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου.

Δυο μουσικές ενότητες, μέσα στις οποίες οι δύο τραγουδοποιοί μοιράζονται το ρόλο είτε του μουσικού, είτε του frontman, πλαισιωμένοι από άλλους τρεις μουσικούς.

zak_stefanou_2015

Πρόκειται να παρουσιάσουν κομμάτια από τα τρία albums του Ζακ Στεφάνου (Στο διάστημα δραπέτες 2003, Όμορφος κόσμος 2005 & Koalaboration 2010), επικαιροποιημένα υφολογικά, διατηρώντας την δυναμική και την γνησιότητα των αυθεντικών εκτελέσεων, καθώς και νέα τραγούδια για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό. Σχεδόν από την ίδια θέση, με διαφορετικό πρόσωπο, ο Γιάννης Βενιαμίν θα παρουσιάσει ολόφρεσκα κομμάτια, από το νέο του ακυκλοφόρητο δίσκο, καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από την ανεξάρτητη του δουλειά “Υπέροχοι & μόνοι, 2012”.

Σε όλη αυτή τη μη-προμελετημένη συνεύρεση, καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι:
Θοδωρής Χυτήρης, Ντραμς
Βασίλης Βασιλόπουλος, Μπάσο, Φωνητικά
Πάνος Παπάζογλου, Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Βενιαμίν, Ηλεκτρική κιθάρα, Φωνή
Ζακ Στεφάνου, Ακουστική κιθάρα, Πλήκτρα, Φωνή

Πέμπτη 24 Μαρτίου – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Σταυρός του Νότου (Club)
Φραντζή και Θαρύππου 35-37, Ν. Κόσμος
Κρατήσεις: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here