Οι Babo Koro, το συγκρότημα που συζητήθηκε όσο λίγα, χάρη στα εκρηκτικά τους live που ξεσηκώνουν αλλά και στα τραγούδια του πρώτου τους album «Σίσυφος», που όχι απλώς ακούγεται αλλά κυρίως… χορεύεται, έρχονται-έρχονται στις 24 Μαρτίου στο club του Σταυρού του Νότου και μας καλούν στου «Χορού την Αγκαλιά». Εκεί όπου οι καημοί συναντούν τα μεράκια, και ανταμώνουν του κόσμου τ’ ακριβά.

Η προηγούμενη εμφάνιση τους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού, εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πανηγύρι που άφησε ισχυρές δονήσεις και αξέχαστες στιγμές. Δείγμα του αποτυπώνεται στο video «Κωνσταντίνε».

Η κυκλοφορία του album «Σίσυφος» συνοδεύτηκε από εξαιρετικές κριτικές και οδήγησε στη συμμετοχή του σχήματος σε σημαντικά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στην Ελλάδα (Ziria Music Festival 2019, Balkan Fest 2019, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή κ.α.)

Αγαπούν την πολυφωνική παράδοση και την πεντατονία της Ηπείρου, το χορευτικό κλίμα των πανηγυριών του ελληνικού Βορρά, την γοητεία του swing, την τσιγγάνικη περιπλάνηση και αυθορμητισμό, την rock αμεσότητα και τη λαϊκή απλότητα, φτιάχνοντας έναν ήχο προσωπικό και εξωστρεφή.

Οι Babo Koro είναι οι
Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν)
Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή)
Δημήτρης Αναστασίου (βιολί)
Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή)
Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά)
Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο)
Θοδωρής Σκόνδρας (κοντραμπάσο)

Τρίτη, 24 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Είσοδος: 13 ευρώ με μπύρα/κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here