Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

«Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν» (“Jurassic Adventures”) είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά.

«Οι Δεινόσαυροι Επιστρέφουν» (“Jurassic Adventures”) είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spyro Spero.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης

Πρεμιέρα: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή ώρα 11:00 και 14:00

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ
Λ. Αλεξάνδρας 106, Αθήνα
Τηλ. 210 6457086

Εισιτήρια
Early Bird: 7 € ζώνη Α΄, 9 € ζώνη Β΄ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
11 € ζώνη Α΄, 13 € ζώνη Β΄

Προπώληση: viva.gr | regroup.gr | ταμείο θεάτρου (17:00-21:00, Τετάρτη-Κυριακή)

Πληροφορίες για παραστάσεις σχολείων: Πάνος Ιωαννίδης, τηλ.  6987107922 & 6986003834

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here