3/11/2011
www.musiccorner.gr

Θα συναντούσε λέτε ποτέ ο Χατζηδάκης τον Michael Jackson; Ο Χιώτης την Adele; Ο Καζαντζίδης τους ΝΑΜΑ; Γι’ αυτό φροντίσαμε εμείς! Τους φέραμε κοντά. Τους ενώσαμε. Τους αλλάξαμε τα φώτα. Τους φρεσκάραμε και συστήσαμε τον ένα στον άλλο. Κάποιοι δέθηκαν αμέσως. Άλλοι μας κούρασαν αλλά τα βρήκαν τελικά. Το σημαντικό είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι λίγο απ’ όλα και σίγουρα δεν είναι μια σαλάτα σερβιρισμένη με ωραίες σαλτσούλες, αλλά μια διασκευαστική-διασκεδαστική διαδρομή μέσα από χτεσινές αλλά και σημερινές μελωδίες που συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία…

Οι DIOLA LUNE έκαναν το πείραμα και πέτυχε. Το μόνο που μένει είναι να φέρετε κι εσείς αυτό που λείπει. Την μαγεία! Στις 6 Νοεμβρίου στο Barazz στον Νέο Κόσμο, σας περιμένουν για να …διασκε-(δ)-(υ)-άσετε παρέα!

…εναλλακτικά, κι άμα προτιμάτε…

Φορέσαμε τα λουστρίνια μας, τα τούτα και τα κείνα μας και βγήκαμε στο στερέωμα! Κι όταν βραδιάζει την Κυριακή έρχεται η ώρα η δικιά μας, κρατάμε τον κατάλληλο χορό και αλλάζουμε ονόματα και πάλι απ’ την αρχή! Πώς να γλιτώσει μάτια μου ο ένας από τον άλλο παρ’ όλο που εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω.

Τέλος πάντων, αν είμαστε έτσι καλά μ’ αυτήν την αγάπη θα ‘ναι λες και τρώμε τον χειμώνα παγωτό αφού αυτή την Κυριακή θα λέμε μεταξύ μας «αυτή η νύχτα μένει»; Perhaps, perhaps, perhaps…!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου – 21.00

Είσοδος: δωρεάν
Τιμή ποτού: 7ε
Έναρξη: 21.00

Barazz
Θ.Βρεσθένης 61 κ Φραντζή, Ν.Κόσμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here