19/5/2011
www.musiccorner.gr

Μετά από την επιτυχημένη τους περιοδεία και την κυκλοφορία του δίσκου τους στη Γερμανία, οι Locomondo επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην …αγαπημένη τους συνήθεια, που είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα!

Η αρχή γίνεται όπως πάντα στην Αθήνα Ιούνιο μήνα …ακολουθεί η Θεσσαλονίκη!

Όπως και πέρυσι, η μεγάλη συναυλία των Locomondo θα γίνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πετρούπολης στο Θέατρο Πέτρας την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, ώρα έναρξης 21.30 το βράδυ. Στην Θεσσαλονίκη η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Ώρα έναρξης 21.30 το βράδυ.

Ειδικά φέτος, μέρος των εσόδων των  δυο κεντρικών συναυλιών, θα δοθεί στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων (www.streetpaper.gr), η οποία – αποφασισμένη να φορτώσει με πολλά γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού – αυτή την εποχή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Παρίσι, 21-28 Αυγούστου 2011).

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της καμπάνιας «Γκολ τη Φτώχεια» με πληροφοριακό υλικό, μπλουζάκια και βεβαίως, μπάλες και τέρματα για να βάλουμε όλοι μαζί αυτό το πολυπόθητο γκολ στη φτώχεια, στο ρατσισμό και στις εξαρτήσεις.

Τη συναυλία στην Αθήνα, ανοίγει το συγκρότημα BATALA GRUPO DE PERCUSSAO ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς samba reggae. Η μουσική τουs γεννήθηκε στο Salvador της Bahia, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά.

Προπώληση εισιτηρίων:

Αθήνα
Internet: www.locoathens.eventbrite.com : 10 €
Καταστήματα Public: 12 €
Θερινός Κινηματογράφος «Πετρούπολις»: 12 €
Είσοδος : 15 €
Internet: www.locothes.eventbrite.com. : 10 €
Καταστήματα Public : 12 €
Είσοδος : 15 €

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 στο Θέατρο Πέτρας, Διεθνές Φεστιβάλ Πετρούπολης 2011
Την Τετάρτη 22  Ιουνίου 2011- Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη

Οι Locomondo, έχοντας υπ’ όψιν τους  την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε  αποφάσισαν  τα εισιτήρια να προπωλούνται μέσω internet  στο www.locoathens.eventbrite.com για Αθήνα και www.locothes.eventbrite.com για Θεσσαλονίκη προς 10 €, με υψηλότερη τιμή εισιτηρίου τα 15 € στο ταμείο του Θεάτρου, τη μέρα της συναυλίας, όπως ακριβώς και πέρυσι χωρίς καμία αλλαγή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here