Μετά από 9 χρόνια ανοδικής πορείας και πολλών εμφανίσεων σε μικρά και μεγάλα stages, κυρίως στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι Los Dos o Más ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, μια ανεξάρτητη παραγωγή που μόλις κυκλοφόρησε, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Το setlist της βραδιάς θα περιλαμβάνει και πολύ γνωστά τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Οι μουσικές δημιουργίες των Los Dos o Más βασίζονται στο πάντρεμα παραδοσιακών και μη παραδοσιακών ήχων από άλλες χώρες, όπως reggae, afro, ska, latin, και γενικότερα world music. Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους.

Το άλμπουμ τους αποτελείται από δέκα πρωτότυπα τραγούδια. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι γραμμένοι σε Αγγλικά, Ισπανικά και Wolof (Αφρικανική διάλεκτος), από τους Los Dos o Más, εκτός από το τραγούδι «Μαζί», στο οποίο τους στίχους έγραψε ο Μίνως Θεοχάρης. Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια υπογράφουν οι Los Dos o Más.

Οι ηχογραφήσεις, οι μίξεις και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Noisebox Studio από τον Σάκη Μπάστα. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι Los Dos o Más είναι
Εύα Θεοχάρη: Τραγούδι
Diefree Diop aka MC Jefree: Τραγούδι
Νίκος Καραχάλιος: Κλασική κιθάρα
Θάνος Χρήστου: Ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Χαχάμπης: Τύμπανα
Τάσος Παπαπάνος: Ηλ. Μπάσο
Αντώνης Παπαδόπουλος: Κρουστά
Yussef Beato Viton: Κρουστά

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
Ώρα: 22:30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9226975

Γενική είσοδος: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here