18/1/2011
www.musiccorner.gr

Οι Motivo4, μετά από μια γόνιμη απουσία επέστρεψαν με “Το Κλειδί”, το τρίτο κατά σειρά album τους  και θα το μοιραστούν μαζί μας ζωντανά, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στο KooKoo Live Mucic Bar. Ανανεωμένοι, με νέες μουσικές ιδέες, εκπληκτικό videoart και με την Άννα Καρλαύτη στα φωνητικά – πιο ώριμη από ποτέ – θα μας καθηλώσουν αλλά και θα μας ταρακουνήσουν με την άποψη τους, για αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας…

Οι Motivo4, στη ζεστή γωνιά του ΚοοΚοο, σε μια από τις λίγες τους συναυλίες στην Αθήνα, παρουσιάζουν όλα τα καινούργια τραγούδια, μαζί με αυτά που έγραψαν στο παρελθόν και αγαπήθηκαν. Ενδιάμεσα θα ξεπροβάλουν οι: Skunk Anansie, Linkin Park, Muse, Δ.Σαββόπουλος, μέσα από την ιδιαίτερη οπτική γωνία των Motivo 4.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι 9ΜΜ, που αυτή τη φορά έχουν στις αποσκευές τους τα τραγούδια από το πρώτο τους album που μόλις κυκλοφόρησε. Progressive rock, με μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές, προσδιορίζουν το στίγμα του συγκροτήματος. Οι 9ΜΜ, δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2007 και έκτοτε έχουν δώσει πολλές συναυλίες, με αποκορύφωμα τον Σεπτέμβρη του 2010, όπου συμμετείχαν σε συναυλία αλληλεγγύης και σε ένα κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, μοιράστηκαν τη σκηνή με κάποια απ’ τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως : Τζ.Πανουση, Δ.Πουλικακος, Deus Ex Machina, Last Drive κ.α.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, 10:00 μ.μ.

KOOKOO
12€ (με ποτό)
Ιαάκχου 17, Γκάζι,
τηλ 210 3450930 – 6933-331003

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here