Μετά την ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο παρουσίαση δίσκου τους, οι Mottet επιστρέφουν στο ατμοσφαιρικό El Convento del Arte για να καταθέσουν ακόμα μια φορά τη δική τους μουσική πρόταση.

Οι Mottet είναι το μουσικό σχήμα που δημιούργησαν ο Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα) και ο Δημήτρης Κουζής (βιολί), μουσικοί με πολυετή και πολυσχιδή καλλιτεχνική παρουσία.

mottet_gargali_vc_2018_06_002

Μαζί με την Ξένια Γαργάλη στη φωνή, τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές τους εμφανίσεις περιπλανώνται μουσικά σε διαφορετικά είδη και εποχές. Από τους παραδοσιακούς ήχους στη τζαζ νοσταλγία και από την ποπ ανεμελιά στο κινηματογραφικό ύφος. mΈτσι μετά τη «Γλυκιά Ζωή» σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και μουσική δική τους, κυκλοφορούν ψηφιακά ολόκληρη την πρώτη τους δουλειά που έχει τον τίτλο «Σ’ όλο τον κόσμο».

Ο κατάλληλος χώρος του El Convento del Arte τους υποδέχεται ξανά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν τόσο τα καινούρια τους κομμάτια όσο και μουσικές που μας ταξιδεύουν από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, ως το Παρίσι και τη Νέα Ορλεάνη, φιλτραρισμένα μέσα από χαρακτηριστική τους εκλεπτυσμένη αισθητική και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Mottet: Σωτήρης Καστάνης, Δημήτρης Κουζής, Γιώργος Σχοινάς
Τραγούδι: Ξένια Γαργάλη,

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Τσαούσης

Παράσταση: Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 20:00 – Ώρα έναρξης: 20:30

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 8.00 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here