To ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της σειράς του ΑΝΤ1 «Οι Παγιδευμένοι» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Όλη η μουσική που ντύνει τη δεύτερη σεζόν της σειράς που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό με τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, είναι διαθέσιμη τώρα σε ένα μοναδικό digital soundtrack με την υπογραφή του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα Στέφανου Κορκολή.

Ο Στέφανος Κορκολής συνθέτει αριστοτεχνικά την μουσική επένδυση με πλούσια και ορχηστρικά ακούσματα που συνοδεύουν τη δίνη των καταιγιστικών εξελίξεων της σειράς.

Το ολοκληρωμένο soundtrack εκτός από τα ατμοσφαιρικά μουσικά θέματα περιλαμβάνει και τρία τραγούδια από την Σοφία Μανουσάκη, μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της που έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία και την ωριμότητα της.

Αυτά είναι δύο νέα τραγούδια – «Γεράνια» και «Ερωτευόμαστε Ξανά» – και ένα cover της αγαπημένης επιτυχίας των 2000s «Σ’ Έχω Ερωτευτεί» τώρα με μια νέα, καθηλωτική ερμηνεία από την Σοφία Μανουσάκη.

Τα τραγούδια μαζί με τα 11 μουσικά θέματα μας βάζουν στον μυστηριώδη κόσμο της σειράς, που χτίζεται με ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσία και οδυνηρές απώλειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here