Η Olga Kouklaki και η Nomi Ruiz συναντήθηκαν όταν η Nomi παρακολούθησε ένα show της Olgas κατά τη διάρκεια της περιοδεία της στην Ελλάδα το 2013. Η κοινή τους αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική τις ενέπνευσε να δοκιμάσουν κάποιες συνεργασίες στο στούντιο, γράφοντας και ηχογραφώντας. Το αποτέλεσμα ήταν το “Fist” και το “Love Is Gone”, δύο κομμάτια που συνδυάζουν τέλεια το μουσικό περιβάλλον της Olga Kouklaki και της Nomi Ruiz και οδηγούν σε ένα σκοτεινό αμάλγαμα, με αισθησιακούς και μαγικούς ήχους και στίχους.

Η Olga Kouklaki ξεκίνησε την καριέρα της στη Γαλλία, κυκλοφορόντας 2 προσωπικά άλμπουμ, “Getalife” (2008) και “I U Need” (2012), ενώ συνεργάστηκε με τους Nouvelle Vague, τους Poni Hoax και τον Jori Hulkkonen μεταξύ άλλων. Κομμάτια της έχουν συμμετέχει στο score ταινιών όπως οι “Une Nuit” και “Mobius”. Το Γαλλικό περιοδικό Les Inrocks την περιέγραψε ως

Πυθία μιας ηλεκτρονικής μουσικής, μαγικής και νωχελικής σαν ξόρκι“.

love_is_gone_cover_2015_04_001

Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός από την Νέα Υόρκη, Nomi Ruiz ήταν η βασική φωνή για το nu-disco φαινόμενο Hercules & Love Affair. Αργότερα ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το δικό της άλμπουμ “See The Light” κάτω από το ψευδώνυμο Jessica 6. Το πρώτο single “White Horse” έχει πάνω από 2 εκατομμύρια views στο YouTube. Η Guardian περιέγραψε την Ruiz ως “επαίρεται τον εντυπωσιακά αβίαστο αέρα ενός μελλοντικού pop ειδώλου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here