Οι OMNIAH είναι μία ελληνόφωνη μπάντα, χωμένη κάπου στα βάθη της Νότιας Αθήνας.

Το ιδιαίτερο στιλ τους, η ατμόσφαιρα και οι επιρροές τους από την post disco σκηνή, σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα νέο είδος στην εναλλακτική σκηνή, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι ξεσηκωτικές live εμφανίσεις τους όπου καταφέρνουν να διασκευάσουν κομμάτια που ίσως δεν έχετε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται!

Μία νέα μπάντα με μοναδικό ηχόχρωμα, οι OMNIAH έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις πιο θετικές εντυπώσεις σε επίπεδο live, κατακτώντας από το 2011 στις περισσότερες εναλλακτικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο! Πέρσι έκαναν και το πρώτο τους επίσημο δισκογραφικό βήμα με το debut single τους “Ο Άλλος”, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και στη σύνθεση μουσικής με στίχους και performance που ξεχωρίζουν!

Αυτό το φθινόπωρο μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip τους με τίτλο “Νωχέλεια“.

Οι ίδιοι υπογράφουν μουσική, στίχους και σκηνοθεσία, δίνοντας τη δική τους σφραγίδα σε ένα κομμάτι-πρόταση, που πραγματεύεται με τον πιο ιδιαίτερο και αλληγορικό τρόπο την έννοια του χρόνου.

Όταν ρωτήσαμε τους OMNIAH (Τον Γιώργο, τον Λέων, τον Δημήτρη & τον Άλεξ)
να μας χαρακτηρίσουν με μία πρόταση το νόημα στους στίχους τους για το “Νωχέλεια” μας είπαν:
“Το “Νωχέλεια” εν ολίγις μας περιγράφει πως ο καθένας μας ξεχωριστά καθορίζει αν το Τ του τελικά συνεπάγεται με το 0…. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here