Οι Onirama επιστρέφουν για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 22:00 στο Vox!

Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πολύ-συλλεκτικού επετειακού δίσκου τους «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» με τη συμμετοχή 30 αγαπημένων καλλιτεχνών, οι Onirama έρχονται για να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως, αν και είναι Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες, αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο είναι τα εκρηκτικά live, ο χορός και το να μοιραζόμαστε παρέα δυναμικές βραδιές και όμορφα τραγούδια!

Μαζί τους, σε μια special guest εμφάνιση και η Παυλίνα Βουλγαράκη! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μετά τη συνεργασία της με τους Onirama στη διασκευή του τραγουδιού «Οι Φόβοι του Πρίγκιπα (Ένα Εμείς)» που περιλαμβάνεται στο «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους», θα μοιραστεί μαζί τους τη σκηνή του Vox. Η ενέργεια, η αύρα της και τα τραγούδια που αγαπά, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς…

Τη δική της νότα θα δώσει και η πολυπράγμων τραγουδοποιός, ηθοποιός και performer Σοφία Κουρτίδου, διανθίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον μουσικό καμβά των Onirama, με το πληθωρικό ταπεραμέντο της, σε αυτή την ξεχωριστή συνύπαρξη.

Παρασκευή 13 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:00

Vox
Ιερά Οδός 16, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3475900

Τιμές εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 30 €
Β Ζώνη: 25 €
Γ Ζώνη: 20 €
Bar: 15 €

Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here