27/6/2011
Γράφει η Κατερίνα Ευσταθίου
Φωτογράφηση: Ιωάννα Γκόγκου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Πέμπτη 23 Ιουνίου, μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις σε ένα “γαλαξιακό ταξίδι” στη μουσική!

Τι είδαμε?

Είδαμε τους Asteroids Galaxy tour, ένα συγκρότημα που μας έρχεται από την Δανία με μποέμ στυλ, επηρεασμένο από jazz, soul, funk, pop ακόμα και trip-hop. Η μπάντα αυτή η οποία ξεκίνησε με την πρώτη τους εμφάνιση στην Κοπεγχάγη ως support group στη συναυλία της Amy Winehouse, πλαισιώνονται και ξεκίνησαν ουσιαστικά από τον μουσικό Lars Iversen λάτρη της τζαζ και των μπλουζ και την cool Δανή τραγουδίστρια Mette Lindberg και φυσικά ακολουθούν και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη κρουστά, πνευστά και έγχορδα που ανταλλάσσουν ο ένας με τον άλλο τα μουσικά τους όργανα επί σκηνής, δηλώνοντας το αβίαστα ως μια λατρεμένη μουσική συνήθεια! Η Mette Lindberg με το ιδιαίτερο στυλ της καθώς και τα υπόλοιπα μέλη μας χάρισαν, αν και κάπως αργοπορημένοι, πάνω στην σκηνή το γνωστό στους περισσότερους Golden Age (εις διπλούν μάλιστα) καθώς και άλλα κομμάτια του άλμπουμ τους με τίτλο Fruit” όπως το “Sunshine Coolin” και το “Bad Fever” καθένα με διαφορετικές μουσικές επιρροές που καταλήγουν σε ένα σουρεάλ μουσικό και σκηνικό αποτέλεσμα.

Τι χάσατε?

Τη μοναδική ατμόσφαιρα του “Golden Age” φυσικά! Ένα μεξικάνο πιστολέρο που πρέπει να σημαδέψεις με το χέρι-όπλο σου. Μια ινδή χορεύτρια. Έναν μονόφθαλμο στρατηγό. Έναν απόγονο του Bruce Lee. Το ενθουσιασμένο κοινό γεμάτο ενέργεια στον καλοκαιρινό χώρο του Dream City. Στο τέλος της συναυλίας δύο από τα μέλη (ντράμερ και μπασίστας) …βούτηξαν στα θαλασσινά νερά της Βούλας! Χάσατε ακόμα το “see you on the dance floor” που δήλωσε πολλά υποσχόμενη η Mette Lindberg μετά το live!!!

Η βραδιά έκλεισε με το νέο διαφημιστικό γνωστής μπύρας που ήταν χορηγός της βραδιάς, με το θρυλικό ροκ εν ρολ κομμάτι του Mohammed Rafi, “Jan Pahechan Ho” !

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το event


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here