Οκτώβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το συγκρότημα ΩΡΙΩΝΕΣ ιδρύθηκε  το 1978. Στην μακρόχρονη ιστορία του και με την πλούσια δισκογραφία του (7 προσωπικούς δίσκους και 2 συμμετοχές), έχει προσφέρει σημαντικά ακούσματα στην Ελληνική ροκ αλλά και ποπ σκηνή.

Από το  2005 προστέθηκε στους ΩΡΙΩΝΕΣ η 22άχρονη Τζίνα Αβραμίδου, και από το Γενάρη του 2008 ο 18χρονος Τάσος Αβραμίδης, προσφέροντας φρεσκάδα, ζωντάνια και   μεγαλύτερη ποιότητα στο συγκρότημα.

Τώρα, τρία χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου CD τους, οι Ωρίωνες κυκλοφόρησαν, από την alpha records, την όγδοη προσωπική δουλειά τους. Ένα νέο δυναμικό CD, που ήδη βρίσκεται σε όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία.

Με το νέο τους CD, που  έχει τίτλο “ΔΕΣΜΩΤΗΣ“, οι Ωρίωνες προσπαθούν με αρκετά αξιόλογο και ποιοτικό στίχο, να προσεγγίσουν τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας καθώς πολλά άλλα διαχρονικά προβλήματα, εξ’ ου και τα τραγούδια τους “Κωδικός Κρίση”, “Δεσμώτης”, “Ο μόνος θεατής”, “Tροχιά θανάτου”, “o Σωτήρης στην ανεργία”, “φίλε”, “ενοχές”, “θα με θυμηθείς”, “ζήσε”, “1000 κυβικά”, “κι αν είσαι ροκ”, “we are alone tonight”, “get out of my mind”, σύνολο 16 τραγούδια, τα περισσότερα με Ελληνικό στίχο.

Με ύφος που είναι άλλοτε ροκ με κάποιες πινελιές γκόθικ και μέταλ  και άλλοτε μελωδικό ποπ, συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο ποιοτικό CD, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο cd αυτό,  περιλαμβάνονται και τρεις μεγάλες επιτυχίες το “give me a reason to love you”, “tears from the moon” και “Φώτα κι άλλα φώτα”,  που ερμηνεύονται εκπληκτικά από την Τζίνα Αβραμίδου και θα κάνουν μεγάλη αίσθηση. Στο νέο αυτό cd , κάνει το ντεπούτο του σαν τραγουδιστής και ο 18άχρονος Τάσος Αβραμίδης , ο οποίος έχει ήδη εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here