8/2/2010

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων με αποκορύφωμα τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ατόμων, από τη μια μεριά, οι ρομαντικοί και οι ένθερμοι υποστηρικτές της και από την άλλη εκείνοι που τη θεωρούν εμπορευματοποιημένη γιορτή. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να απολαύσετε τον Μιχάλη Εμιρλή, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο «οξυγόνοlive!», σε ένα πρόγραμμα που θα σας απογειώσει.

Η πρώτη του  δισκογραφική δουλειά, “Ζω περιμένοντας να ζήσω”, μας χάρισε  την απολαυστική  επιτυχία “Πίπα της ειρήνης”,  αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το “Να σε ξεχάσω προσπαθώ”  και το “Νιώθω το τέλος να πλησιάζει”. Δύο χρόνια μετά,  επανέρχεται με το νέο του CD “Μη διστάζεις”, από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Μη μου μιλάτε για κείνη”, “Αυτό που σου αρέσει” και ο “Κουβανός”.

Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται μια βραδιά που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο,  αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.

Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.

Οξυγόνο live!
Βούρβαχη και Κορυζή 4
Τηλ.: 210 9240740

Τιμή εισιτηρίου: 15€
Ώρα έναρξης: 22.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here