Σε ροκ μονοπάτια, κινούνται αυτό το καλοκαίρι οι ΠΑΛΣΑΡ

Ο Αποστόλης, ο Σπύρος και  ο Ανέστης, οι τρεις φίλοι από το Βόλο, ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι με το σχήμα αυτό, την Άνοιξη του 2017. Μας συστήθηκαν τότε με το τραγούδι «Με δυο λόγια αληθινά»,  το οποίο τράβηξε αμέσως την προσοχή και σημείωσε σύντομα επιτυχία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Τις πρώτες μέρες του φετινού Αυγούστου έκαναν ζωηρά την επανεμφάνισή τους, τραγουδώντας «Χάθηκα Πάλι», το οποίο δίνει και τον τίτλο στο νέο τους τραγούδι και το οποίο παρουσίασαν με ένα δυναμικό βίντεο κλιπ που φαίνεται να έκλεψε τις εντυπώσεις. Το νέο τους κομμάτι κινείται σε ροκ ρυθμούς, πάντα όμως με «ευδιάκριτη» την έντεχνη και χαρακτηριστική «χροιά» τους, και πάντα με τον ιδιαίτερο και συμπαθητικό αυθορμητισμό τους.

Οι ΠΑΛΣΑΡ είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο  συγκρότημα από την πόλη του Βόλου, που φαίνεται πως θα σημειώσει επιτυχημένη πορεία στο μουσικό στερέωμα και θα μας ταξιδέψει πολλές φόρες ακόμη, όπως τώρα με το «Χάθηκα Πάλι», η μελωδία του οποίου είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here