Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, οι συντελεστές της παράστασης «Η λέξη Πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» και οι φίλοι της «Σχεδίας» θα συναντηθούν στο θέατρο Προσκήνιο για ένα ταξίδι σε κόσμους που μας δίνουν ελπίδα και δύναμη.

Οι ηθοποιοί θα ερμηνεύσουν στη σκηνή το έργο του ρουμάνου συγγραφέα Ματέι Βισνιέκ (Matei Visniec), «Η λέξη Πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα», σε μια ειδική παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της «σχεδίας», του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου του οποίου οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

proskinio_2014_12_001

Και εμείς, οι θεατές θα απολαύσουμε μια από τις ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις της χρονιάς που μιλάει για τους πολέμους, τους εθνικισμούς και τις ντόπιες μαφίες των Βαλκανίων, για τη μετανάστευση, την εκμετάλλευση και τη δολιότητα «με χιούμορ και πολλά πακέτα Μάρλμπορο».

Όσοι επιλέξουν να δουν αυτή την παράσταση θα συναντηθούν σε ένα κοινό ταξίδι αλληλεγγύης.

Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης
Μουσική: Dasho Kurti

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Μελισάρης, Μαίρη Χήναρη, Θοδωρής Προκοπίου, Ναταλία Στυλιανού, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γωγώ Βογάσαρη, Σάκης Σιούτης, Χριστίνα Σιώμου, Δημήτρης Κακαβούλας, Νίκος Γκεσούλης

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ

Γενική Είσοδος: 12 € / Μειωμένο: 10 € / Σπουδαστική ατέλεια/ Άνεργοι: 5 €

Προπώληση εισιτηρίων
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Εισιτήρια Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη
Τηλ. Κρατήσεων: 2108211855

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here