30/10/2013
www.musiccorner.gr

Οι Party Crash είναι ένα νέο, πάρα πολλά υποσχόμενο ποπ συγκρότημα που παρουσιάζει, μαζί με τη Final Touch, το πρώτο του κομμάτι “Stronger”, το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, σκηνοθετημένο από την ομάδα Magic Bullet.

Ένα κομμάτι με στοιχεία από πρωτοποριακές τάσεις και ακούσματα.

Σε ρυθμούς dubstep, το Stronger, του οποίου τους στίχους έχουν γράψει ο Βασίλης Μανθόπουλος και ο Δημήτρης Τελλής και τη μουσική ο Βασίλης Μανθόπουλος, βαδίζει στα μουσικά ακούσματα του σήμερα, και αναμένεται να εξελιχθεί στο νέο hit της εποχής.

party_crash_single_2013_10

Η μπάντα έχει ξεκινήσει από το 2011 κάνοντας covers σε γνωστά house και pop κομμάτια, ηχογραφώντας παράλληλα και δικό τους υλικό το οποίο κινείται στο χώρο του pop-rock με αρκετά στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής (dubstep – complextro).

Έχουν κάνει αρκετά live εντός και εκτός Αθηνών, έχοντας ως μεγαλύτερο επίτευγμα το άνοιγμα της συναυλίας των Locomondo στη Λαμία, καθώς είναι μία νέα μπάντα γεμάτη ενέργεια.

Ένα νέο group, το οποίο μπορεί να κάνει κάποιον, ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών ακουσμάτων, να διασκεδάσει!

Οι Party Crash αποτελούνται από τους: Βασίλη Μανθόπουλο (φωνητικά, κιθάρα), Δημήτρη Τελλή (πλήκτρα), Γιάννη Μπάμπαλη (μπάσο) και Στάθη Γλένη (τύμπανα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here