19/6/2014
www.musiccorner.gr

Μετά τη ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσε το “Stronger”, oι Party Crash μας παρουσιάζουν ένα ακόμα κομμάτι τους.

You can’t stop the the beat, ένα ακόμα χαρακτηριστικό κομμάτι της μουσικής των Party Crash, με στοιχεία από πρωτοποριακές τάσεις και ακούσματα, σε στίχους και μουσική του Βασίλη Μανθόπουλου.

Το νέο, πολλά υποσχόμενο συγκρότημα, μας παρασύρει με το νέο του κομμάτι σε καλοκαιρινούς-ανεβαστικούς ρυθμούς, και με ένα beat το οποίο «δεν μπορούμε να σταματήσουμε», μας ξεσηκώνει, βάζοντας μας σε καλοκαιρινή διάθεση.

Οι Party Crash, οι οποίοι έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, είναι εδώ να μας κρατήσουν συντροφιά στις όμορφες καλοκαιρινές μας στιγμές!

party_crash_2014_06

Οι Party Crash είναι μία pop μπάντα που έχει καταφέρει να ενσωματώσει στην ήχο της στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής (dubstep-house-electro) και, συνδυάζοντάς τα με την κλασική σύνθεση μιας ροκ μπάντας, αποτελεί μία νέα πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Δημιουργήθηκαν το 2011 από τον Βασίλη Μανθόπουλο (τραγουδιστή και συνθέτη της μπάντας) και τον Στάθη Γλένη (τύμπανα και κρουστά) ενώ πολύ σύντομα τη σύνθεση συμπλήρωσαν ο Γιάννης Μπάμπαλης (μπάσο) και ο Δημήτρης Τελλής (πλήκτρα). Στα μέσα του 2013 ο Χρήστος Καλλίρης (κιθάρα) ολοκλήρωσε τη σύνθεση.

Ξεκίνησαν σαν cover band, κάνοντας διασκευές σε pop και house κομμάτια κυρίως σε ακουστική μορφή μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όπου άρχισαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια.

Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας με μεγαλύτερο επίτευγμα τη συναυλία των Locomondo στη Λαμία το Σεπτέμβριο του 2012, ενώ η συμμετοχή τους εκεί σχολιάστηκε θετικά τόσο από τον κόσμο, όσο και και από τους Locomondo, παρά τον ελάχιστο χρόνο ύπαρξης της μπάντας.

Το live πρόγραμμα των Party Crash εστιάζει κυρίως στην επικοινωνία με το κοινό και την ενέργεια της μπάντας επί σκηνής. Με playlist και σκηνική παρουσία η οποία συνεχώς ανανεώνεται, η μπάντα προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά με ξεχωριστές διασκευές αλλά και δικές της πρωτότυπες συνθέσεις.

Απολαύστε τους!

Kυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here