Μετά τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά, τις ακραίες συνθήκες του παρατεταμένου καύσωνα που επικρατούν και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ για την αντιμετώπιση του βλαβερού νέφους που σκεπάζει την Αττική, αναβάλλεται η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη στο Faliro Summer Theater.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς ή σε άλλη παραγωγή της εταιρείας μας.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2109213310.

———

H Παυλίνα Βουλγαράκη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας θα βρεθεί στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 4 Αυγούστου, σε μία μεγάλη γιορτή, για να χαρίσει στους ακροατές μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς», παρασύροντάς τους με τη γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή της, την ενέργεια και τις επιρροές της απ’ όλα όσα έχει αγαπήσει.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής θα παρουσιάσει στο Faliro Summer Theater, ένα πέρασμα στο φως. Μια σειρά τραγουδιών που αντανακλούν τον βαθύτερο ψυχισμό του καθενός μας.

Μια γιορτή της ζωής δίχως όρους, που τα συναισθήματα ρέουν αβίαστα, πλημμυρίζουν και ξεκλειδώνουν την υπόσταση του αληθινού μας εαυτού μιας κι όπως η ίδια έχει γράψει : «είμαστε θαύματα φτιαγμένα από τραύματα». Οι φετινές συναυλίες της Παυλίνας Βουλγαράκη μας υπόσχονται όχι μόνο ένα μουσικό ταξίδι, αλλά κι ένα ταξίδι της ψυχής με όλους μας συνταξιδιώτες.

Και όπως λέει και ο «Ενικός» το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Αντώνη Παππά «Πολεμώ δίχως όρους, ομφάλιους λώρους δαγκώνω,
το ντεπόζιτο άδειο κι εγώ στα διακόσια γκαζώνω!»

Σε πείσμα λοιπόν των καιρών μαζί της θα γκρεμίσουμε το τείχος του «Εγώ» και θα ζήσουμε την αρμονία του «Εμείς».

Τετάρτη 4 Αυγούστου
στις 21:15

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο: 2109213310

Τιμές εισιτηρίων:
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here