Η Πέγκυ Ζάρρου, μια νεαρή τραγουδίστρια / τραγουδοποιός με εξαιρετική φωνή και πολυμορφική μουσική σταδιοδρομία ξεκινά τη συνεργασία της με τη Final Touch και παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Τέρμα τ’ ανώδυνα».

Σε στίχους και μουσική της ιδίας, πρόκειται για ένα τραγούδι σε jazzy ύφος με vintage αναφορές και περάσματα ακουστικής κιθάρας που δίνουν μια gypsy swing χροιά σε μια μελωδία που είναι ταυτόχρονα μελαγχολική και αισιόδοξη.

Την ερμηνεία της Πέγκυ Ζάρρου συνοδεύουν στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες ο Δημήτρης Σινογιάννης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στα τύμπανα ο Ηλίας Δουμάνης και στο σαξόφωνο ο Τάκης Δρακόπουλος. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από τον Νίκο Λαγό στα SYN ENA Recording Studios, η μίξη και το mastering έλαβαν χώρα στο SOUNDLAB Music Productions δια χειρός του Αχιλλέα Διαμαντή και η παραγωγή έγινε από τον Άγη Νικολακόπουλο.

Ένα τραγούδι που μας προτρέπει να βγούμε από τη στασιμότητα και να κάνουμε τις προσωπικές μας ανατροπές!

Με τις ιδιαίτερες τις ευαισθησίες και το πολύπλευρο μουσικό της ταλέντο, η Πέγκυ Ζάρρου είναι ένα όνομα που αναμένεται να συζητηθεί πολύ!

zarrou_cover_2015_11

Λίγα λόγια για την Πέγκυ Ζάρρου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική σε ηλικία 8 ετών στην κλασική κιθάρα στο ωδείο Χατζάκη. Στη συνέχεια παράλληλα με τη φοίτησή της στη Γαλλική Φιλολογία του ΕΚΠΑ, σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας, τζαζ στο Ωδείο Γιώργος Φακανάς και είναι διπλωματούχος της σχολής «Φωνητικής Τέχνης Μίρκα Γεμεντζάκη». Συνέχισε με σπουδές πάνω στην Κινέζικη Ιατρική, το σιάτσου και σε άλλες εναλλακτικές θεραπείες με στόχο να συνδυάσει τη μουσική –και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι– με την εγγενή ικανότητα του ανθρώπου να «αυτοθεραπεύεται» μέσω του «θεραπευτικού» ήχου. Από το 2005,πραγματοποιεί σταθερά εμφανίσεις με το μουσικό σχήμα “One Note Stand” με ρεπερτόριο από τη διεθνή σκηνή σε jazz-funky διασκευές και από το 2013 είναι lead singer στους ”The Blues Project”. Επιπλέον, η επιτυχημένη συνεργασία της από το 2009 με τον μουσικό παραγωγό Zac F την έχει καθιερώσει στο χώρο της House/Dance σκηνής διεθνώς.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here